Ședință ordinară de consiliu. Bugetul Făgărașului, pe ordinea de zi

Consilierii locali sunt convocați vineri, 16 februarie , de la ora 15.00, în ședința ordinară a lunii februarie.

Ordinea de zi:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului Local al Municipiului Făgăraș pentru anul 2018.

 

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al S.C.SALCO SERV S.A.Făgăraș pentru anul 2018.

 

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al S.C.NITROPARC S.R.L.Făgăraș pentru anul 2018.

 

4.Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor, în vederea executării obiectivului de investiții „Sală de sport școlară – proiect pilot, din Municipiul Făgăraș, Județul Brașov”.

 

5.Proiect de hotărâre privind “Studiul de oportunitate referitor la dezvoltarea serviciului de transport public din Municipiul Făgăraș și achiziția de mijloace de transport ecologice.”

 

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice faza DALI și a indicatorilor tehnico-economice pentru obiectivul de investiții.

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea noilor criterii pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor A.N.L.pentru tineri.

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului chiriilor pentru locuințele construite din fondurile Agenției Naționale pentru Locuințe, situate în Municipiul Făgăraș, str.Câmpului, bl.A,B,C,D,E,F,G,H,I,J.

 

9.Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului chiriei percepută de S.C.SALCO SERV S.A.Făgăraș pentru eurocontainerele de 1,1 mc.

 

10.Proiect de hotărâre privind aprobarea punctelor de colectare a deșeurilor municipale și asimilabile din zonele defavorizate din Municipiul Făgăraș și din locațiile de desfășurare a activității a serviciilor/direcțiilor Consiliului Local Făgăraș și din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Făgăraș.

 

11.Proiect de hotărâre privind vânzarea locuinței situate în Făgăraș, str.Tudor Vladimirescu, bl.14, sc.C, ap.8, în baza Legii nr.85/1992 republicată și a Decretului-Lege nr.61/1990.

 

12.Proiect de hotărâre privind vânzarea locuinței situate în Făgăraș, str.Tudor Vladimirescu, bl.14, sc.B, ap.15, în baza Legii nr.85/1992 republicată și a Decretului-Lege nr.61/1990.

 

13.Proiect de hotărâre privind reglementarea regimului juridic contravențional pentru oprirea, staționarea și parcarea neregulamentară pe domeniul public sau privat al Municipiului Făgăraș.

 

14.Proiect de hotărâre privind modificarea și stabilirea taxei de eliberare a Atestatelor de Producător și a Carnetelor de Comercializare a produselor din sectorul agricol.

 

15.Proiect de hotărâre privind alegerea unui consilier ca președinte de ședință. (MARTIE 2018).

 

16.Diverse.

 

 

Art. II. Cu ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei dispoziţii, se încredinţează Secretarul Municipiului Făgăraş care va proceda la aducerea ei la cunostinţă publică şi va transmite consilierilor, proiectele înscrise pe ordinea de zi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.