O nouă informare despre lucrările din Făgăraș

O nouă informare despre lucrările care s-au desfășurat zilele trecute în Făgăraș, dar și cu lucrările din această săptămâna a fost postată pe pagina de socializare a  primarului Făgărașului.

O nouă săptămână, revenim cu o nouă informare despre lucrările din oraș. Pe toate străzile din municipiu s-au făcut plombări cu asfalt la rece, lucrări care vor continua și în această săptămână. Angajați Serviciului ADPP Făgăraș au adunat zăpada de pe trotuare și s-au ocupat de reparații la iluminatul stradal, acolo unde a fost nevoie de intervenția lor. De asemenea, s-au demontat ornamentele de sărbători.
Aceleași lucrări vor continua și în această săptămână, din nou plombări, adunat zăpadă și reparații acolo unde va fi necesar. Imediat ce vremea ne va permite, vom demara alte lucrări. Acestea sunt lucrările care se văd în oraș. Avem însă multe proiecte la care se lucrează, care vizează tot orașul, proiecte despre care veți fi informați când vom începe implementarea lor“, a scris pe pagina de socializare Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.