Întâlnire cu cetățenii, la început de an

Este început de an, iar reprezentanții comunelor Țării Făgărașului pregătesc bugetul pentru anul 2018. În comuna Voila, primarul  a organizat întâlniri cu cetățenii din satele comunei pentru a stabili care sunt prioritățile din acest an. O primă întâlnire a avut loc duminică la Cincșor. Schimbarea contoarelor de apă, lucrări pentru realizarea rețelei de gaz, probleme privind curățenia în sat și împrejurimi, dar și alte probleme ridicate de cetățenii din Cincșor. Ședința a avut loc la Căminul din sat și a durat aproape trei ore.

Ieri a avut loc o întâlnire cu sătenii din Voila. Și pentru această localitate sunt prevăzute proiecte importante pentru acest an. Întâlnirea a avut loc la sediul primăriei.

Am convocat o adunare generală în satul Voila. Duminică am avut o adunare generală în Cincșor și săptămână care vine o să inițiem și în celelalte sate ale comunei. La Voila, la adunarea generală, pe ordinea de zi au fost: predarea serviciului de apă către Apă Canal Sibiu pentru că este o societate care are licență să vândă apă, problema curentă și cea mai importantă e introducerea gazului  metan pentru că în toate cele patru sate s-a reluat discuția de introducere a gazului metan, în condițiile în care conductele sunt îngropate și fără utilitate de atâția ani. S-a discutat problema lemnului de foc pe 2018, cu strategia silvică care ne impune niște reguli. Am mai discutat și despre preluarea imobilului de la Cooperație pentru a-l transforma într-o mică policlinică, avem probleme pe salubritate și diverse probleme“, ne-a spus Gheorghe Osalciuc, primarul comunei Voila.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *