Viteza neadaptată la condițiile de drum, cauza accidentului dintre Sâmbăta de Sus și Sâmbăta de Jos

A apăsat tare pedala de accelerație și nu a ținut cont de carosabilul umed, iar într-o curbă a părăsit șoseaua și s-a răsturnat. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani din localitatea Lisa care a produs un accident între Sâmbăta de Sus și Sâmbăta de Jos.

„Un autoturism VW Golf, înmatriculat în Brașov, condus de om persoană de sex masculin de 36 de ani din comuna Lisa, județul Brașov, se deplasa pe DJ 104 B, din direcția Sâmbăta de Sus- Sâmbăta de Jos. Ajuns la kilometrul 4, într-o curbă, din cauza vitezei și carosabilului alunecos, a derapat, ieșind în afara părții carosabile unde s-a răsturnat. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere de 17 ani.“, a spus comisar șef Daniel Trâmbițaș, șeful Biroului Rutier Făgăraș.

Fiind vorba și de un șoc post traumatic, pasagera a fost trimisă la Spitalul Județean Brașov. În continuare, polițiștii Biroului Rutier desfășoară cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului, cât și pentru a stabili vătămarea corporală a victimei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *