Primarul Făgărașului a ieșit pe străzi pentru a verifica cum se desfășoară acțiunea de deszăpezire

Ninge tare de câteva ore iar multe drumuri din țară și mai ales din zonele care se află sub atenționare de cod portocaliu sunt blocate sau se circulă foarte greu. La fel se întâmplă și pe DN1, pe tronsonul Sibiu- Brașov unde circulația se desfășoară foarte greu, în unele zone fiind blocată( Bradu, Scoreiu). Sunt șoferi care stau în trafic de aproape trei ore și spun că doar acum au văzut primele utilaje care curăță drumul.

DN1 Sibiu- Făgăraș

 

 

 

 

 

La Făgăraș, utilajele au ieșit pe străzi încă de când a început să ningă. Primarul Făgărașului a anunțat pe pagina de facebook că se depun toate eforturile, în ciuda ninsorii abundente, pentru ca circulația să se desfășoare în condiții bune.

„De câteva ore, Făgărașul e sub zăpadă. Toate utilajele de deszăpezire de care dispunem sunt în stradă. Personal am ieșit și am verificat cum se desfășoară acțiunea de deszăpezire în oraș. Avem pe drumurile principale trei mașini cu plug și sărăriță, un tractor cu plug și sărăriță în cartiere și o mașină pentru trotuare în centru. Se va lucra continuu întreaga noapte, dacă este necesar, pentru a se putea circula în condiții normale în oraș.“, a scris Gheorghe Sucaciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *