Locul trei pentru junioarele de la CSM la un turneu internațional

Echipa de junioare III a CSM Făgăraș a participat săptămâna trecută la Cupa “CSS Odorhei” – ediția a XXIII-a. Acest turneu a fost unul internațional datorită faptului că au participat și echipe din Ungaria. Fetele antrenate de Marius Marocico au obținut trei victorii și s-au văzut învinse de 2 ori, la sfârșitul competiției ocupând un meritat loc 3.

Golgeterul competiției a fost dat de echipa noastră – Ghetea Antonia reușind să marcheze 65 de goluri în cele 5 partide disputate. CSM Făgăraș a rulat în toate partidele tot lotul avut la dispoziție. „A fost un turneu foarte util în care ne-am dorit să lucrăm mai mult la partea fizică datorită faptului că suntem în plină pregătire pentru returul campionatului național. Am reușit să rulăm tot lotul avut la dispoziție și asta ne-a mulțumit. În continuare vom mai disputa niște partide amicale la Făgăraș, în week-endul 20-21 ianuarie.”, ne-a spus Marius Marocico antrenor  la CSM Fagaras.

Vineri, 12 ianuarie, junioarele IV s-au deplasat la Ghimbav unde au participat la Cupa “Iernii” – editia a III-a. Micutele handbaliste au avut o prestatie foarte buna in cele 5 partide jucate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.