Tâlhărie calificată în casa unui localnic din Beclean

 La data de 07 ianuarie a.c. polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila  au dispus reținerea pentru 24 de ore a  doi bărbați de 31 respectiv 33 ani, din județul Brașov.

Aceștia, în data de 06 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, împreună cu o minoră de 15 ani, din județul Brașov,  s-ar fi deplasat la locuința unui bărbat, de pe raza localității Beclean, ar fi întrerupt alimentarea cu energie electrică și ar fi forțat ușa de acces în locuință. În interiorul locuinței, ar fi aplicat mai multe lovituri bărbatului și i-ar fi controlat acestuia buzunarele în căutare de bani. Întrucât nu au găsit, aceștia ar fi abandonat victima și ar fi părăsit locuința.

Acționând cu promptitudine, polițiștii au identificat cele trei persoane. Bărbații au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore și au fost introduși în arestul I.P.J. Brașov iar minora a fost încredințată familiei și urmează a fi expertizată psihiatric pentru stabilirea discernământului. Ulterior, Judecătoria Făgăraș a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.