Contractele de finanțare pentru două proiecte mari din comuna Lisa au fost semnate

Bucurie mare acum în prag de sărbători pentru locuitorii comunei Lisa. Două din contractele de finanțare cu fonduri prin PNDL 2 au fost semnate zilele trecute. Cele două proiecte presupun asfaltarea tuturor străzilor din comună, dar și modernizarea drumului DC 75 -Lisa-Plaiul Lisei de 5.5 km.

Primăria comunei Lisa a depus la Ministerul Dezvoltării șase proiecte de finanțare, iar pentru patru a venit răspuns favorabil de finanțare în vara acestui an. Este vorba despre „Modernizare drum comunal DC 75A în comuna Lisa“, proiect în valoare de peste 4,5 milioane de lei, „Modernizare drumuri de interes local în comuna Lisa“, proiect în valoare de aproape 5 milioane de lei, „Reabilitare pod peste Valea Lisei la Ciocea“, proiect în valoare de peste 500.000 de lei și „Realizare pod peste pârâul Breaza, comunei Lisa“, proiect depășește 1.300.000 de lei. Marți, 19 decembrie a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul de modernizare a drumului DC75 Lisa- Plaiul Lisei, după ce în urmă cu două săptămâni a fost semnat contractul de modernizare a tuturor străzilor din comună. Așadar pentru al doilea proiect lucrarea prevede modernizarea a 5,6 km de stradă în cele trei sate ale comunei.

 

                                            LISA                                                                     Modernizare drum comunal DC 75 A în comuna Lisa, județul Brașov 4.523.208,00
LISA Modernizare drumuri de interes local în comuna Lisa, județul Brașov 4.984.604,00
LISA Reabilitare pod peste Valea Lisei la Ciocea, comuna Lisa, județul Brașov 534.856,78
LISA  Realizare pod peste pârâul Breaza, comunei Lisa, județul Brașov 1.336.550,00

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.