În locul lui Marius Tișcă a fost desemnat Iosif Baki

 

Vineri a avut loc Adunarea Generală a Acționarilor Ecoterm, în acest caz a Consiliului Local, care a desemnat un alt administrator special în locul lui Marius Tișcă, cel care și-a depus demisia la sfârșitul lunii august. Au fost două propuneri: una din partea administratorului judiciar, Top Expert, cel care l-a propus pe Alexandru Mușat, actualul director al Ecoterm iar cea de-a doua, venită din partea consilierului local, Ovidiu Popa, în persoana lui Iosif Baki.

Trebuia un om care să țină legătura cu Primăria, cu Consiliul Local. Pe cine era să punem? Nimeni nu a venit cu o propunere. Problema e că niciodată nu a fost un dialog nici când era Tișcă director între Ecoterm și Consiliul Local, niciodată nu ne zicea ce se întâmplă, despre ce e vorba.“, a spus consilierul local, Ovidiu Popa.

„Vineri, în data de 27.10. 2017 s-a desfășurat Adunarea Generală a Acționarilor SC Ecoterm SA. Pe ordinea de zi au fost trei puncte. Primul dintre ele a fost acela ca urmare a demisiei domnului Tișcă Marius iar AGA trebuia să ia act, să revoce administratorul special Tișcă Marius. Din toți reprezentanții AGA care sunt consilierii locali, au fost prezenți 15 din 19. Au fost 13 voturi pentru și două împotrivă. Punctul doi a fost propunerea, dezbaterea și desemnarea  unui nou administrator special. Administratorul judiciar, Top Expert, a venit cu o propunere, iar din partea consilierilor locali a mai fost făcută o propunere și anume: Top Expert a venit cu propunerea în persoana domnului Mușat Alexandru iar consilierul local cu propunerea domnului Baki. S-a votat secret pentru că este vorba de persoane. Din toți cei 15, 13 au fost pentru domnul Baki iar doi pentru domnul Mușat. Administratorul special din partea AGA care este Consiliul Local va fi domnul Baki potrivit votului“, a spus Valentin Clonț, viceprimarul Făgărașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.