400 de tineri fotbaliști la Cupa Royall Security-NNN. Galerie FOTO

Chiar dacă unii copii nici nu au împlinit 7 ani, s-au dovedit pe teren adevărați fotbaliști. Cea mai mare competiție de fotbal juvenil din Țara Făgărașului a reunit în acest weekend peste 400 de copii din trei județe ale țării. Echipele au participat la turneu pe patru categorii de vârstă: 2006,2008,2009,2010. Competiția s-a desfășurat pentru a patra oară la Făgăraș și a avut loc pe stadionul municipal și la balonul Royall.

Timp de două zile, sâmbătă și duminică, stadionul municipal și balonul Royall au prins viață. Galeriile și-au încurajat echipele preferate în cea mai mare competiție de fotbal juvenil din Țara Făgărașului – „Cupa Royall Security-NNN“. Micii fotbaliști s-au străduit să demonstreze pe teren, contra adversarilor, tot ce au învățat în cadrul școlilor de fotbal din care fac parte. Au participat 34 de echipe din județele Brașov, Sibiu și Mureș.

„A fost un turneu bun din toate punctele de vedere. Echipe bune, organizarea bună, terenurile de joc bune, ținând cont de faptul că vremea a fost nefavorabilă, nepotrivită pentru turneu, dar per total a fost bine. Am participat cu Alma 2008 și am luat locul III, la finala mică“, ne-a spus Sergiu Hăidău, antrenor Alma Sibiu 2008.

„A fost foarte frumos, păcat că vremea nu a ținut cu copiii aceștia și a fost cam dureros, mai ales pentru cei de 10-11 ani. În rest, organizarea a fost foarte bună. Am participat cu CSM Codlea. O să participăm și la edițiile următoare și sperăm că o să continue tradiția“, ne-a spus Răzvan, antrenorul CSM Codlea.

Royall Făgăraș a participat cu patru echipe, la toate categoriile de vârstă, iar rezultatele bune nu au întârziat să apară pentru micii fotbaliști făgărășeni.

A ieșit foarte bine, am avut emoții mari. Ne bucurăm că au venit foarte mulți copii și chiar dacă a fost obositor, merită tot efortul, suntem alături de copii. Și echipele Royall au obținut locuri bune, chiar locul I pentru o grupă și ne bucurăm foarte mult. Vom continua tradiția acestei competiții, suntem colaboratori cu Royall și susținem în continuare acest turneu“, ne-a spus Viorela Codâia, unul din organizatorii Cupei Royall Security- NNN“.

„A fost o ediție reușită a acestei competiții, mai ales că la Royall au venit la sfârșit și medaliile și chiar diplomele. Grupa 2008 a fost câștigătoarea turneului, iar cu celelalte trei grupe – 2010, 2009 și 2006 – am obținut locul II, am jucat finala mare. Competiția a fost reușită, s-a desfășurat timp de două zile, vremea la un moment dat nu a fost prietenoasă, dar până la urmă totul s-a terminat cu bine“, ne-a spus Laura Paler, organizatorul Cupei „Royall Security – NNN“.

Tot Făgărașul a dat și cel mai bun portar pentru categoriile 2008 și 2006, golgeterul la categoria 2008 și cel mai bun jucător la categoria 2006.

„Mă bucură foarte tare faptul că mai multe premii individuale speciale au revenit la noi, cum ar fi la grupa de 2008, cel mai bun portar al turneului a fost Șovăială Ilie  de la Royall Făgăraș. Golgeterul turneului, la aceeași categorie de vârstă, este jucătorul nostru Tronciu Leonard, iar la grupa de 2006, cel mai bun portar al turneului este tot de la Royall, Ciungara Victor, iar cel mai bun jucător este Păpădie Rareș. Tot pe această cale, mulțumim antrenorilor, în special domnului Popa Ionel. El s-a deplasat pe toată perioada turneului intre cele două terenuri, el având două grupe de vârstă – an de naștere 2009 și 2010. Le mulțumim și lui Cosmin Băcilă de la grupa de vârstă 2006 și lui Sandu Cozma de la grupa de 2008“, a mai spus Laura Paler.

Cupa Royall Security-NNN a devenit deja tradiție în orașul nostru și se află la a patra ediție. La primele trei ediții au participat școlile generale din Țara Făgărașului, iar turneul se desfășura în „Săptămâna altfel“. Din cauza modificărilor acestui program școlar, perioada pentru „Săptămâna altfel“ fiind diferită în școli, s-a decis ca acest turneu să fie continuat cu echipe din Școlile de Fotbal. Anul trecut au fost prezente în jur de 50 de echipe la turneul Royall Security-NNN.

 

Cupa Royall Security-NNN – Palmares Editia a IV-a                

Rezultate categoria 2006 :                                                                              

Finala Mica : C.S.M.Codlea – F.C.Hermannstadt Sibiu  8 – 1

Finala Mare : A.C.S.Kids Tampa Brasov – A.C.S Royall Fagaras         1 – 0

Clasament :

1. A.C.S.Kids Tampa Brasov

2. A.C.S Royall Fagaras

3. C.S.M.Codlea

4. F.C.Hermannstadt Sibiu

5. Interstar Sibiu

6. C.S.Avrig

7. Alma Sibiu

8. Cetate Rasnov

 

Rezultate categoria 2008 :                                                                              

Finala Mica : Alma Sibiu – Interstar Sibiu 7 – 2

Finala Mare : A.C.S.Kids Tampa Brasov – A.C.S Royall Fagaras         4 – 6

Clasament :

1. A.C.S Royall Fagaras

2. A.C.S.Kids Tampa Brasov

3. Alma Sibiu

4. Interstar Sibiu

5. Kinder Tg.Mures

6. C.S.Codlea

7. A.C.S.Tampa Brasov

8. Cetate Rasnov

Rezultate categoria 2009 :                                                                              

Finala Mica : Cetate Rasnov  – Interstar Sibiu  0 – 7

Finala Mare : Alma Sibiu – A.C.S Royall Fagaras  3 – 1

Clasament :

1. Alma Sibiu

2. A.C.S Royall Fagaras

3. Interstar Sibiu

4. Cetate Rasnov

5. Soimii Sibiu

6. A.C.S.Kids Tampa Brasov

7. C.S.M.Codlea

8. Coltea Brasov

Rezultate categoria 2010 :                                                                              

Finala Mica :  Alma Sibiu – Cetate Rasnov  1 – 3

Finala Mare : Interstar Sibiu – A.C.S Royall Fagaras  2 – 1

Clasament :

1. Interstar Sibiu

2. A.C.S Royall Fagaras

3. Cetate Rasnov

4. Alma Sibiu (Albastru)

5. F.C.Hermannstadt Sibiu

6. F.C. Brasov

7. Alma Sibiu (Mov)

8. A.C.S.Kids Tampa Brasov

9. C.S.M.Codlea

10.Coltea Brasov

Premii individuale obtinute de fotbalistii de la Royall :

– Tronciu Leonard – golgeter la categoria 2008

– Papadie Rares – cel mai bun jucator la categoria 2006

– Sovaiala Ilie – cel mai bun portar la categoria 2008

– Ciungara Victor-  cel mai bun portar la categoria 2006

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *