Becleanul între generații

Localnicii din Beclean și nu numai sunt invitați vineri, 21 aprilie, de la ora 19.00, la un spectacol de excepție. „Becleanul între generații“ se numește evenimentul și are ca scop păstrarea tradițiilor și promovarea acestora. În plus se dorește să se facă o paralelă între generațiile trecute și cele actuale.

„Spectacolul se numește „Becleanul între generații“.  E vorba de o paralelă de cum a fost acum 20 și ceva de ani, ce dansuri s-au dansat și ce e acum, cum sunt dansurile pe care le fac tinerii și copii de acum. Noi avem o filmare din 1992 când s-a făcut un spectacol unde au participat niște belgieni pentru că Becleanul este înfrățit cu o localitate din Belgia și s-a făcut atunci un spectacol de amploare, la fel au dansat tinerii de atunci și bătrânii de atunci și așa vrem și acum să facem“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Pe scena Căminului Cultural vor dansa Junii Becleanului și îi vor încânta pe cei prezenți cu cântece membrii Grupului Vocal din Beclean. De asemenea, invitați vor fi și Mădălina Grama și Mihai Barbu, acompaniați de Orchestra Ansamblului Junii Becleanului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *