Un exemplu de urmat pentru un oraș mai curat!

 

Curățenia de primăvară prin Făgăraș este în plină desfășurare. Trotuarele, marginile drumurilor, zonele verzi sunt curățate de gunoaiele adunate pe timpul iernii. Aceste lucrări sunt desfășurate fie cu ajutorul societății Salco Serv, fie cu angajații Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei. Însă sunt și instituții care au decis să dea o mână de ajutor și să-și facă singuri curățenia de primăvară. Este și cazul angajaților Serviciului de Asistență Socială care au ieșit astăzi cu toții și au toaletat copacii, i-au văruit, au greblat frunzele de pe jos și au măturat.

„Ideea a fost să nu mai așteptăm să vină alții să ne facă, ceea ce poate fiecare să-și facă. Și dacă fiecare instituție, magazin, asociație ar face curățenie în jur, am avea un oraș mult mai curat. Puțină inițiativă civică nu strică“, ne-a spus Gheorghe Harabagiu, șeful Biroului Prestații Sociale din cadrul SPAS Făgăraș.

Astfel de acțiuni sunt demne de toată lauda și mai mult pot fi un exemplu de urmat și pentru alți făgărășeni. Dacă aveți imagini sau surprindeți astfel de acțiuni civice din partea făgărășenilor, puteți să ne trimiteți pozele pe pagina de facebook a ziarului Fagarasul Tău sau pe adresa de mail fagarasultau@yahoo.ro.

Oficial,  luna curățeniei de primăvară, când Primăria vine în ajutorul făgărășenilor pentru transportul deșeurilor vegetale, începe în 15 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *