AVEM UN AN!

sigla-bunPe 24 noiembrie 2015 apărea primul număr al ziarului Făgăraşul TĂU. Mai toată  lumea a ridicat o sprânceană şi s-a întrebat sceptică ce sorţi de reuşită mai poate avea un nou ziar pe piaţa media făgărăşeană, deopotrivă aglomerată şi agonizantă. Ne propuneam atunci să fim ziarul făgărăşenilor, să fim aproape de voi, pentru că ne pasă de voi. Să fim acolo unde se întâmplă lucrurile, să vă spunem ce se întâmplă şi de ce se întâmplă. Să fim o prezenţă dinamică online, dar să păstrăm, în pofida costurilor, şi partea tradiţională, pentru o categorie importantă de concitadini care ne citesc în varianta „de hârtie“.

on-lineLa un an de la apariţie, e timpul unui mic bilanţ. Făgăraşul Tău a reuşit să devină un actor media important pe piaţa locală. A reuşit să îşi facă repede un nume, la concurenţă cu alte mărci consacrate, cu care consumatorul de media din Făgăraş era obişnuit de ani de zile. Recordurile de accesări în mediul online s-au succedat în ritm rapid, site-ul fagarasultau.ro devenind cel mai accesat. Nu e cazul să fim modeşti, sunt cifre care spun asta! Iar ziarul de hârtie a ajuns peste tot în oraş şi în Ţara Făgăraşului, acolo unde a fost dorit şi citit.

fagarasul-tauToate aceste succese, de care acum ne bucurăm, nu au venit de la sine. Au însemnat ore de muncă, deplasări pe teren oriunde se petrecea ceva demn de relatat, nopţi nedormite, mâncat pe apucate, neglijarea propriilor probleme, stres, insatisfacţii, nereuşite, îndoieli. Dar ceea ce se întâmplă astăzi – şi s-a întâmplat aproape zi de zi – reacţia pozitivă a comunitătii, feedback-ul pozitiv primit de la voi, cititorii nostri, ne face să credem că am procedat corect. Că atunci când îţi faci treaba cu profesionalism şi cu onestitate, cititorul simte asta şi te urmează. E cel mai important lucru pentru noi, lucru pentru care vă mulţumim.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *