Record de vizitatori unici pe făgăraşultău.ro

traficFăgărăşenii din ţară, dar şi de peste hotare au urmărit cu mare interes alegerile locale din Făgăraş şi comunele Ţării Făgăraşului. Interesul acestora, despre cum s-a desfăşurat scrutinul în oraşul nostru, câţi făgărăşeni au mers la vot, dar mai ales cine sunt oamenii care ne vor conduce în următorii 4 ani, a făcut ca site-ul făgăraşultau.ro, varianta on-line a ziarului Făgăraşul Tău, să fie accesată de zeci de mii de oameni, pentru cele mai proaspete informaţii din secţiile votare.

Duminică, 5 iunie, site-ul a înregistrat un prim record de 3945 de vizitatori unici, cu peste 12.400 de afişări. Pentru ziua de luni, 6 iunie, site-ul a înregistrat un nou record: până la această oră, (20.00), 10.541 de vizitatori unici, cu peste 29.600 de afişări, au fost înregistrate de trafic.ro pe site-ul făgăraşultău.ro.

fagarasultauEchipa ziarului speră că s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră şi vă mulţumeşte pentru că ne-aţi urmărit. Vom fi mereu la dispoziţia dumneavoastră cu cele mai noi informaţii din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului, 24 de ore din 24, PENTRU CĂ NE PASĂ DE TINE!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *