Sute de făgărăşeni, la cea de-a doua consultare publică

 

consultare publicaSute de făgărăşeni au participat aseară la Casa Municipală de Cultură, la cea de-a doua consultare publică, organizată de candidatul independent la Primăria Făgăraşului, Gheorghe Sucaciu. Întrebările făgărăşenilor, aflaţi în public au fost legate de cele mai stringente probleme ale oraşului: locuri de muncă, şantierul şi dezastrul de pe străzile oraşului, ocolitoarea oraşului, dar şi alte subiecte care încă nu şi-au găsit rezolvarea în Făgăraş.

consultare 2„În 2 iunie am avut a doua consultare publică la Casa de Cultură Făgăraș. Le mulțumesc tuturor celor prezenți. Consider că cele 2 consultări au fost cel mai bun exercițiu pentru consultările pe care intenționez să le avem cu cetățenii în ipoteza reuşitei la alegerile de duminică, 5 iunie. Oamenii trebuie ascultați, consultați, iar administrația trebuie să acționeze în direcția soluționării lor. Nu este suficient doar să îi ascultăm. 

sucaciuCetățenii sunt dispuși să își expună părerea, drept urmare multele întrebări adresate. Subiectele sunt de bun simț, problemele pe care le vedem și auzim încă de la începutul campaniei, pe care “acum” le-a descoperit toată lumea. 

Am trimis invitații  partidelor politice, iar cei care au onorat cu prezența sunt FDGR, UNPR, PMP si Partida Romilor. Singurul contracandidat prezent a fost domnul Ionuț Androne. Le mulțumesc și sunt convins că atmosfera decentă ar fi putut fi respectată și în cazul prezenței celorlalte partide. Nu am chemat doar susținători, ci și oameni din toate cartierele și păturile sociale din Făgăraș. 

Referitor la subiectul dezbaterii cu ceilalți contracandidați, m-am prezentat la sediul ALDE, dar nu cred ca este de bun simț să nu fie prezent tocmai cel care face apel să ne întâlnim să organizăm această dezbatere. Este vorba despre respect. Motive să nu mă prezint am avut și eu, dar mi-am modificat programul. Am considerat prezența mea un semn de respect pentru făgarășenii care mă susțin, dar și pentru ceilalti contracandidați. 

Fac apel la oameni să își exercite dreptul la vot și să voteze analizând fiecare candidat și listă de consilieri în parte. 

În încheiere vreau să le mulțumesc făgărăsenilor pentru că mă susțin și am convingerea că nu voi dezamăgi în cazul în care voi avea onoarea și mândria de a fi reprezentantul acestora în primăria Municipiului Făgăraș“, a declarat Gheorghe Sucaciu, candidat independent la Primăria Municipiului Făgăraş

 

Promovare electorală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.