Gheorghe Sucaciu va candida independent. Este susţinut şi de Forumul German

DSCN4054Astăzi în cadrul unei conferinţe de presă, Gheorghe Sucaciu, primarul Drăguşului în funcţie, şi-a anunţat oficial candidatura la Primăria Făgăraş. Alături de acesta, au fost oamenii care îl susţin.

„Eu, Gheorghe  Sucaciu, de profesie inginer constructor, sunt căsătorit, tatăl a doi copii, copii care în momentul de faţă sunt mici, dar într-un viitor apropiat vor pleca la studii şi aş vrea să le ofer motive să se întoarcă acasă, aşa cum am făcut şi eu. Sunt conştient că Ţara Făgăraşului, fără un Făgăraş prosper, puternic, stabil, nu are cum să fie dezvoltată. Trebuie ca noi să dezvoltăm municipiul Făgăraş pornind de la  Cetatea Făgăraşului, fiind o emblemă şi de acolo să începem dezvoltarea întregii zone a Ţării Făgăraşului“, a spus Gheorghe Sucaciu.

Gheorghe Sucaciu va candida independent, însă va avea susţinerea Forumului German. Astfel, alături de acesta s-au aflat astăzi cinci dintre oamenii care vor fi pe listele pentru Consiliul Local. Este vorba de Vasile Lascu, pensionar, Norbert Stengel – preşedintele Forumului German, Făgăraş, Christiane Neubert, Alexandru Moroşanu, pensionar şi Cristian Drăghici, avocat.

Primarul Sucaciu a prezentat consilierii şi a răspuns întrebărilor presei în legătură cu demisia sa din Partidul Naţional Liberal.

Conferinţa de presă a fost transmisă  live pe o reţea de socializare – şi după cum au afirmat cei care au coordonat-o – a fost urmărită de 250 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.