Servicii medicale de top coordonate de un făgărășean


manger-640x480Viaţa noastră este singura care ne este dată, iar sănătatea este cel mai de preţ bun. Pentru a avea o sănătate de fier sau măcar una acceptabilă, trebuie să încercăm necontenit să prevenim şi să tratăm afecţiunile medicale de orice natură ar fi ele. Dar ce facem când sănătatea noastră este ameninţată? Apelăm la cei mai buni medici pentru a beneficia de cel mai precis diagnostic şi de tratamentul care ne vindecă. Astfel, majoritatea apelăm la investigaţii de ultima generaţie, cum sunt şi investigaţiile prin rezonanţă magnetică, cunoscutele RMN-uri.


Diagnosticul exact face diferenţa
IMG_7239Aceste examinări au devenit cel mai bun aliat al medicului care, pentru a oferi cel mai bun tratament, are nevoie de un diagnostic precis. Dacă în trecut aceste proceduri erau dificil de accesat, acum situaţia s-a schimbat. În ultimii ani, în Regiunea Centru s-au deschis două clinici RMN Diagnostica, unde pacienţii sunt aşteptaţi cu aparate de ultimă generaţie şi cu o echipă de medici cu renume naţional. Făgărăşenii, şi nu doar ei, aleg de fiecare dată serviciile medicale oferite de aceste clinici din Sibiu şi Braşov.

Însă puţini ştiu că printre cei care au adus aceste examinări precise în centrul ţării, se află şi un făgărăşean. Este vorba despre Alexandru Răzvan Bica, absolvent al Colegiului Naţional „Radu Negru” din municipiu şi al Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.  În vârstă de doar 27 de ani, acesta are alte preocupări faţă de alţi tineri de vârstă lui. Mai exact, îşi doreşte ca fiecare pacient care trece pragul clinicilor RMN Diagnostica să beneficieze de tot ce este mai bun pentru sănătatea sa. Alexandru Răzvan Bica a început să aducă zâmbetul pe feţele oamenilor încă din studenţie, când a debutat în televiziune la un post din Sibiu, unde a avut propria emisiune. Acum, tânărul făgărăşean, îi ajută pe oameni să zâmbească prin intermediul serviciilor medicale de calitate pe care le gestionează cu succes la RMN Diagnostica.

„Întotdeauna mi-am dorit să ajut oamenii, iar prin intermediul clinicilor deschise la Sibiu şi Braşov, alături de partenerii mei, am reuşit. Clinica din Sibiu este deschisă de nouă ani, iar din vara anului 2014 am intrat şi pe piaţă medicală din Braşov. Consider că investigaţiile prin rezonanţă magnetică sunt primordiale pentru un diagnostic exact, iar faptul că noi reuşim să le oferim oamenilor, cu aparatură de ultima generaţie şi la preţuri pentru fiecare buzunar, este o mare realizare“, ne-a declarat Alexandru Răzvan Bica”, managerul clinicii RMN Diagnostica.

Investigaţii de înaltă performanţă, fără iradiere
imInvestigaţiile prin rezonanţă magnetică reprezintă o tehnică de diagnosticare care nu iradiază, oferind vizualizarea ţesuturilor moi cu ajutorul câmpurilor magnetice şi a undelor radio. De asemenea, segmentele investigate sunt redate în imagini asemenea celor dintr-un  atlas de anatomie. RMN Diagnostica se diferenţiază pe piaţă medicală printr-o gama aparte de investigaţii, printre care se regăsesc şi IRM Cardio, IRM Colon, IRM Sâni şi cele mai concrete examinări de pelvis şi abdomen.

„Încă de la început ne-am propus să aducem ceva nou în domeniul medical. Motiv pentru care i-am adus pe cei mai buni medici în echipa noastră. Prioritatea tuturor este sănătatea şi confortul pacienţilor. Totodată, ne mândrim cu medicii care fac parte din echipa. Este vorba despre dr. Maria Cârstea, medic primar radiologie şi imagistică medicală, dr. Florin Grosu, medic primar radiologie şi imagistică medicală şi dr. Graţian Botiş, medic primar radiologie şi imagistică medicală, care s-a specializat în Statele Unite ale Americii”, ne-a explicat Alexandru Răzvan Bica.

Un alt aspect de care se ţine cont la RMN Diagnostica este legat de perfecţionarea continuă a personalului. Astfel, de câte ori este necesar, tehnicienii învaţă ultimele noutăţi din domeniul rezonanţei magnetice de la un profesor din Germania. Totodată, la RMN Diagnostica Sibiu, pe lângă un personal medical de cinci stele, pacienţii sunt aşteptaţi cu o gama variată de investigaţii.

„În cei nouă ani de activitate pe piaţă sibiană, am reuşit să identificăm o mare parte din nevoile oamenilor, motiv pentru care oferim servicii de imagistică medicală IRM, Ecografie, Electromiografie şi consultaţii de neurologie, neurochirurgie şi medicină internă.  De asemenea, echipei noastre i s-a alăturat şi dr. Ciprian Rociu, medic neurolog care a practicat timp de patru ani neurologia în Franţa, iar acum aplică la Sibiu tot ce a învăţat acolo”, a mai adăugat managerul clinicii RMN Diagnostica, Alexandru Răzvan Bica.

Pe lângă diagnosticul precis, echipa de succes, aparate de ultima generaţie cu soft-uri performante şi preţuri accesibile, RMN Diagnostica are contract cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Astfel, pacienţii care nu dispun de bugetul necesar, dar au asigurare medicală, pot beneficia de aceste investigaţii în sistem compensat. În consecinţă, făgărăşenii au numai de câştigat pentru că sunt la doi paşi de vindecare. Indiferent că aleg clinică din Sibiu sau cea din Braşov, vor întâlni oameni pasionaţi de ceea ce fac, dornici să-şi ajute semenii şi să descopere fiecare problema de sănătate a acestora, indiferent de  natură ei.

Clinica RMN Diagnostica Sibiu este situată pe Strada Someşului, nr.19, iar pentru programări va stă la dispoziţie numărul de telefon  0269/243.121. Pentru investigaţii la clinica din Braşov puteţi face programare la numărul de telefon 0372/955.522, iar sediul se află pe strada Prundului, nr. 7-9. De asemenea, vă stă la dispoziţie şi site-ul brasov@rmn-diagnostica.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.