Bărbat surprins de o cameră de supraveghere în timp ce îl lasă pe un făgărășean fără portofel

Un făgărășean ne cere ajutorul după ce în această dimineață și-a pierdut portofelul pe strada Doamna Stanca, la ieșire din Făgăraș spre Beclean. Când s-a reîntors să-l caute nu l-a mai găsit. Totuși, o cameră de supraveghere din zonă l-a surprins pe cel care a observat portofelul pe trotuar și l-a luat.

Din imaginile primite la redacție, se vede cum un microbuz oprește în dreptul trotuarului unde se afla portofelul și din mașină  coboară un bărbat. Preț de aproape un minut, se asigură că nu este observat de nimeni( pe drum trece și un echipaj al Poliției), după care își dă haina jos de pe el și o aruncă peste portofel. În felul acesta, crede că nu a observat nimeni că a luat portofelul de pe stradă. La mică distanță, microbuzul cu care circula îl aștepta pe partea dreaptă. Numai că o cameră video din zonă a surprins fapta bărbatului iar acum este căutat și de polițiști.

,, Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, ne-a declarat Comisar de poliție Alina-Maria Ivan, purt. de cuv. al IPJ BRAȘOV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.