10 la Bacalaureat, la Colegiul Național „Radu Negru“

Rezultatele examenului de Bacalaureat au fost afișate luni, 8 iulie, în jurul orei 10.30. Dacă unii absolvenți de liceu au obținut note mari, chiar maxime, alții sunt dezamăgiți la aflarea veștii că nu au trecut examenul maturității. Cei din urmă pot contesta notele până la ora 16.00.

Cadrele didactice ale Colegiului Național „Radu Negru“ au motive de bucurie. Nota maximă, nota 10, a fost obținută la această sesiune de absolventul colegiului, Darius Sebastian Cupu. Darius a finalizat cursurile liceului făgărășean, la Științe Sociale și pe parcursul anilor de liceu s-a evidențiat prin rezultatele obținute la olimpiadele județene și naționale la care a participat. Anul acesta, de exemplu, elevul a obținut locul trei pe țară la Olimpiada de franceză.

Și pentru ceilalți absolvenți ai colegiului făgărășean, rezultatele sunt bune și chiar foarte bune. Din cei 143 de candidați înscriși la prima sesiune a Bacalaureatului, doar 8 au fost declarați respinși, unul fiind din promoția anterioară, procentul de promovabilitate fiind de 94,4%.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *