Rezultatele la BAC, din liceele făgărășene

Luni, 8 iulie cu puțin înainte de ora 12.00, s-au afișate rezultatele primei sesiuni a Bacalaureatului 2024. Ca de fiecare dată, Colegiul Național „Radu Negru“ se află în fruntea listei cu o promovabilitate mare, respectiv peste 97%. Cei nemulțumiți de rezultatul obținut, pot depune contestații până la ora 18.00.

Așadar, la Colegiul Național „Radu Negru“ au susținut Bacalaureatul 150 de candidați. Dintre aceștia, doar  4 nu au reușit să treacă peste examenul maturității(promovabilitate de 97,3%)  Cea mai mare medie la acest colegiu a fost de 9,85.

La Colegiul Național „Doamna Stanca“ cea mai mare medie obținută este de 9,23 și a fost obținută de un absolvent de la Științe Sociale.  La acest colegiu s-au înscris 70 de elevi pentru susținerea Bacalaureatului, însă 16 dintre aceștia au fost declarați respinși.

La Liceul Teologic „Sf. Constantin Brâncoveanu“ cea mai mare medie este de 9,05. La această sesiune a BAC-ului s-au înscris 50 de candidați, din care au fost declarați respinși 21, 2 nu s-au prezentat la examen, iar unul a fost eliminat.

La Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“ s-au înscris la BAC 43 de absolvenți de liceu din care 12 au fost respinși, iar 4 nu s-au prezentat. Cea mai mare medie obținută a fost de 8,66.

La Liceul „Aurel Vijoli“, 9 candidați s-au înscris la BAC, din care 4 reușit, 4  au fost respinși și 1 nu s-au prezentat. Cea mai mare medie este de 8,08.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *