Făgărășean decedat într-un accident produs pe DN11, între localitățile Lunca Câlnicului si Hărman

Accident rutier  grav astăzi, în jurul orei 15.00, pe DN 11, între localitățile Lunca Câlnicului si Hărman, între un TIR si un autoturism. Din nefericire, șoferul autoturismului, un bărbat de 67 de ani a decedat. Potrivit martorilor de la fața locului, bărbatul decedat este din Făgăraș.

Img 20240618 165058 451ISU anunță că la fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere si 2 echipaje SMURD. Din păcate, în urma accidentului conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 67 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața si a fost declarat decedat de către personalul medical. Conducătorul TIR -ului a fost evaluat medical la fata locului si a refuzat transportul la spital.

„În incident au fost implicate două autovehicule, un autocamion și un autoturism, iar în urma coliziunii dintre acestea o persoană, conducătorul autoturismului, a decedat.

La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic, acestea urmând a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul., transmite IPJ Brasov.

Img 20240618 Wa0027

foto: Info Trafic Fagaras, IPJ Brasov

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *