Informații false: Primăria Municipiului Făgăraș NU a avut și NU are în vedere organizarea unui concert de muzică în data de 7 iunie 2024

Reprezentanții Primăriei Făgăraș au transmis un comunicat de presă prin care informează cetățeni municipiului cu privire la răspândirea unei informații false, referitoare la organizarea unui concert cu muzică de patrecere, în data de 7 iunie.

„Pe data de 30 mai 2024, a fost lansată în spațiul public o informație falsă, conform căreia astăzi, 7 iunie 2024, ar urma să se organizeze un concert de muzică, la care ar fi fost invitați să participe o serie de artiști consacrați din sfera muzicii de petrecere.

Dorim să facem precizarea că Primăria Municipiului Făgăraș NU a avut și NU are în vedere organizarea unui astfel de eveniment pe în data 7 iunie 2024, iar informațiile cu privire la acesta sunt FALSE.

Îi rugăm pe toți făgărășenii să nu dea crezare unor astfel de zvonuri, care, probabil, au fost doar niște răutăți disimulate în spațiul public în contextul campaniei electorale care tocmai se încheie.“, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Primăriei Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *