„Ce pot să-i asigur pe făgărășeni este că nu am niciun gând ca să-i abandonez. Rămân în continuare dedicat Făgărașului! Mai avem mult de muncit!“

Așa cum ne-am obișnuit, mai mult ca niciodată, în campania electorală denigrările, bârfele și manipulările sunt în floare. Mai mult, acum, rețelele de socializare din mediul online permit ca cei care emit astfel de zvonuri, menite să-i denigreze pe cei din tabăra adversă, să se ascundă după niște conturi false. Un astfel de zvon îl țintește pe primarul Făgărașului, care candidează pentru un nou mandat în municipiul nostru. Pe diferite conturi false de pe rețelele de socializare, chiar distribuite de unii contracandidați, apare informația că acesta vrea să candideze în iarnă pentru o funcție în Parlamentul României.

Exclus așa ceva! Niciodată nu am afirmat acest lucru și nici nu m-am gândit, pentru că aici la Făgăraș, dar și în Țara Făgărașului mai avem mult de lucru. Avem lucrări importante, finanțate prin proiecte europene, care deja au schimbat fața Făgărașului și care trebuie duse la final. Mai sunt încă multe lucruri de rezolvat în municipiul nostru, iar din acest punct de vedere nu ne-am oprit și am câștigat și alte proiecte pe diferite programe, care să dezvolte municipiul nostru, iar cetățenii să beneficieze de cele mai bune condiții de trai, dar și de servicii eficiente. Lucrăm în continuare pe toate palierele  începând de la educație, infrastructură, sănătate, timp liber, cultură. În plus, avem această asociație ITI Microregiunea Țara Făgărașului, la care am muncit și m-am implicat foarte mult, ca oamenii din microregiune, dar și primăriile să beneficieze de fonduri europene dedicate. Ce pot să vă spun este că sunt vorbe aruncate ca să denigreze, ca oamenii să-și piardă încrederea. Ce pot sa-i asigur pe făgărășeni este că nu am niciun gând ca să-i abandonez. Rămân în continuare dedicat Făgărașului! Mai avem mult de muncit, dar sunt convins că împreună vom face din orașul nostru un model de urmat.“, ne-a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *