Criminalul care și-a ucis iubita weekendul trecut la Sibiu contestă măsura arestului preventiv

Ștefan Vasile Răzvan, tânărul în vârstă de 24 de ani care și-a ucis iubita, o fagaraseanca de 21 de ani,  într-un apartament din Sibiu, a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de omor. El a contestat măsura impusă de magistrați.

Bărbatul care și-a ucis iubita de 21 de ani într-un apartament de pe strada Mihai Viteazu din Sibiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de omor.  „(…) dispune arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19.05.2024 până la data de 17.06.2024, inclusiv, a inculpatului S.V.R., cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în prezent aflat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu”, au decis judecătorii. 

Individul nu a fost de acord să fie arestat preventiv, astfel că a contestat măsura magistraților,scrie oradesibiu.ro.

Vă reamintim că Ștefan Vasile Răzvan a ucis-o pe Florentina într-un apartament din Sibiu în cursul după-amiezii de sâmbătă. Imediat după producerea crimei a fugit de la locul faptei și s-a ascuns în pădure, la Păltiniș, acolo unde a fost găsit de jandarmi. Procurorii care se ocupă de caz au stabilit că era drogat în momentul în care i-a tăiat gâtul iubitei lui. În prezent, acesta se află în arestul IPJ Sibiu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *