Locul doi la tenis de masă și la handbal, pentru elevii Colegiului Național „Radu Negru“

Și în acest an școlar, Colegiul Național „Radu Negru“ reușește prin profesori și elevi  să performeze și la Educație Fizică și Sport. Cu rezultate foarte bune s-au întors elevii colegiului de la concursurile și olimpiadele sportive. 

Elevul Mihai David s-a remarcat și în acest an la Olimpiada sportului școlar. Și dacă anul trecut, când era elev în clasa a VII-a a reușit performanța de a se califica la etapa națională la tenis de masă, anul acesta a reușit să obțină locul 2. Elevul spune că a descoperit tenisul de masă din întâmplare și că l-a atras din primele jocuri.

Sport Rn1Este a doua oară când particip în cadrul olimpiadei și sunt fericit pentru rezultatul obținut, ținând cont că sunt în clasa a VIII-a și nu am putut să acord atâta timp pregătirilor. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, domnilor profesori, părinților că au avut încredere chiar dacă antrenamentul nu a fost la fel de eficient și de constant ca anul trecut când am obținut locul întâi. Anul acesta am obținut locul 2, dar sunt fericit pentru rezultat“, ne-a spus Mihail David.

Și echipa de fete de la gimnaziu a Colegiului Național „Radu Negru“ a obținut un rezultat bun la Olimpiada sportivă. Fetele noastre au urcat pe podium, după ce au obținut locul 2.

De rezultat suntem foarte mulțumite, având în vedere că suntem două echipe. La început ne-a fost puțin mai greu deoarece combinațiile sunt diferite, dar ne-am înțeles și am avut rezultate chiar foarte bune. Sperăm ca și anul viitor să avem rezultate la fel de bune, poate chiar mai bune“, ne-a spus eleva Bianca Biri.

„Într-adevăr și în acest an, Catedra de Educație fizică și sport a Colegiului Național „Radu Negru“ a obținut rezultate foarte bune la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, mai precis elevul David Mihail a obținut locul 2 la tenis de masă, fiind doar la un pas de a se impune și de a se califica la faza națională. Menționez faptul că anul trecut, elevul David Mihail s-a calificat la faza națională, ceea ce consider că este o performanță atât pentru el ca persoană, cât și pentru Colegiul Național „Radu Negru. Tot în acest an, echipa de handbal fete a Colegiului Național „Radu Negru“ gimnaziu s-a clasat pe locul 2 în cadrul Olimpiadei a Sportului Școlar, echipa fiind pregătită de către profesorul Ionel Novac. Cu acest prilej vreau să le mulțumesc copiilor pentru atitudine, pentru maturitatea și seriozitatea de care au dat dovadă în cadrul procesului de pregătire“, ne-a spus  Bogdan Dragoș, prof. de Educație fizică și sport.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *