Depistat la volanul autoturismului cu o alcoolemie de 1,20 mg/L

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări într-un dosar penal, pe care l-au deschis, după ce au identificat un conducător auto testat pozitiv pentru consumul de alcool.

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 00:15, în timp ce efectuau serviciul de monitorizare și control asupra traficului rutier, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fărgăraș au oprit, pentru control, un autoturism, care se deplasa pe strada Chimistului, din municipiul Făgăraș.

În cadrul controlului, după ce a fost identificat bărbatul de la volan, de 50 de ani, pentru că au observat indicii ale consumului de alcool, polițiștii l-au testat din acest punct de vedere.

Pentru că rezultatul a indicat o valoare de 1,20 mg/L alcool pur în aerul respirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost prelevate mostre biologice, a căror analiză va determina cu certitudine valoarea alcoolemiei.

Pentru cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, relativ la săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, în cadrul căruia cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

One thought on “Depistat la volanul autoturismului cu o alcoolemie de 1,20 mg/L

  • Alexandru
    aprilie 26, 2024 la 5:07 am
    Legătură permanentă

    Sunt foarte mulți ,,șoferi,, care nu știu să citească și să scrie,care au permis de conducere,sistemul de semnalizare al lor este ,,scoaterea mâinii pe geam,, ..unii agenți de circulație când îi văd,se întorc cu spatele…..prin Porumbacu,se circulă ,,cine este mai tare,, !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *