S-au afișat rezultatele concursului pentru funcția de manager al Spitalului din Făgăraș

S-au afișat rezultatele concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal. Potrivit procesului verbal încheiat astăzi și afișat pe site-ul Spitalului Municipal Făgăraș, în urma concursului organizat, managerul spitalului municipal  pentru următorii patru ani este dr. Mihaela Pandrea.

La concursul organizat pentru ocuparea funcției de manager a Spitalului Municipal Făgăraș a fost depus un singur dosar, cel al dr. Mihaela Pandrea, care a ocupat, tot prin concurs, această funcție în ultimii patru ani. Așadar, ieri, 25 martie a avut loc susținerea publică a proiectului de management, iar astăzi s-au afișat rezultatele obținute de singurul candidat pentru această funcție. Dr. Mihaela Pandrea a fost admisă cu media 9,24.

PandreaVreau să dezvolt în continuare, cum am spus și în proiectul meu de management, Secția de Ortopedie Traumatologie, pentru că avem și programul de endoprotezare, să deschidem secția de Urologie, dar și a Ambulatoriul de specialitate, prin proiectul pe care l-a depus Primăria Făgăraș și a fost câștigat. De asemenea, să continuăm achiziția de aparatură medicală performantă prin toate programele de finanțare  care se vor deschide. Totul va fi în beneficiul cetățenilor din Țara Făgărașului și nu numai.  În ultimii ani, am primit multe fonduri de la Ministerul Sănătății, cu cofinanțare de la Primăria Făgăraș. Pe această cale vreau să le mulțumesc că am avut un ajutor foarte mare și o înțelegere foarte bună. Sperăm să continuăm la fel“, ne-a spus dr. Mihaela Pandrea, managerul Spitalului Municipal Făgăraș.

Medicul Mihaela Pandrea activează la Spitalul Făgăraș din anul 2002, ca medic la Urgențe. În perioada 2009-2010 și 2019-2020 a mai deținut funcția de manager interimar, ca mai apoi din 2020, să câștige această funcție în urma concursului organizat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *