Un înger de copil din Șinca Veche are nevoie de NOI!

Un înger de copil în vârstă de numai 8 anișori, Darius Novacescu din comuna Sinca Veche judetul Brasov, se confrunta cu cea mai mare provocare a vieții sale – o tumoare malignă pe creier.

Fb Img 1710489300471În corpul unui copil premiant se duc, secundă de secundă, bătălii nesfârșite. A urmat două operații, însă boala nu s-a lăsat înfrântă. Coșmarul familiei Novăcescu nu se oprește aici: băiețelul a rămas cu leziuni grave pe creier.

Singura șansa la supraviețuire este urmarea unui tratament la spitalul Istinye din Turcia. Medicii susțin, spre bucuria părinților, posibilitatea recuperării celui mic.

Pentru a putea accesa acest tratament vital, este nevoie de o sumă semnificativă – peste 40.000€. Aceasta nu este doar o cifră, reprezintă speranță, luptă și reziliență. Este despre oportunitatea lui Darius de a depăși această încercare și de a se bucura din nou de frumusețea vieții.

În această perioadă dificilă, fiecare contribuție contează. Cei care doresc să îl sprijine pe Darius pot face donație în conturile mamei și tatălui.

Novăcescu Vasile Marius:

RO15BTRLRONCRT0CL6633101

Novăcescu Alexandra-Sonia:

RO22CECEB00008RON0520619

Darius, un micuț luptător de doar 8 ani, ne amintește că viața este o comoară neprețuită și că, prin solidaritate, credință și iubire, putem depăși cele mai mari încercări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *