Investiții necesare la căminele culturale din comuna Comăna

Anul acesta, din bugetul local al comunei Comăna au fost alocați bani pentru câteva investiții necesare la căminele culturale din comună. Una din lucrările necesare la două din căminele de pe raza comunei este introducerea gazului metan și instalarea de centrale termine. Este vorba despre căminul din Comăna de Jos și despre cel din Crihalma.

Deși există rețea de gaz în cele două sate, căminele culturale sunt încălzite cu lemne. Unul dintre ele, cel din Comăna de Jos are două șeminee, iar cel din Crihalma, o sobă.

„Am prins bani  în buget pentru cămine, vrem să introducem gazul la Comăna de Jos și Crihalma, pentru că e păcat să nu facem acest lucru. În căminul din Comăna de Jos avem două șeminee cu lemne, iar la Crihalma, o sobă mare, care nu mai e ok. Am avut discuții și cu cei de la ISU, care au spus ori să le schimbăm, ori să găsim altă variantă. Atunci, am zis să introducem gazul, pentru că e această posibilitate.“, ne-a spus Flaviu Roșală,  viceprimarul cu atribuţii de primar din comuna Comăna.

De asemenea, la căminul cultural din Comăna de Sus s-au alocat bani pentru un gard de împrejmuire și pentru construcția unei magazii de lemne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *