Beat la volan, a provocat un accident rutier

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rupea efectuează cercetări într-un dosar penal, pe care l-au deschis după ce conducătorul unui autovehicul, care s-ar fi aflat sub influența alcoolului, ar fi provocat un accident rutier. 

 La data de 13 martie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rupea, au fost sesizați cu privire la faptul că, pe un drum județean, din orașul Rupea, ar fi avut loc un accident rutier,  în care au fost implicate două autoturisme.

Din primele cercetări la fața locului, polițiștii au stabilit că unul dintre conducătorii auto, un bărbat, de  58 de ani, nu ar fi respectat semnificația indicatorului și astfel nu ar fi acordat prioritate, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie, de 53 de ani. În urma incidentului, femeia a fost rănită ușor și transportată la o unitate medicală, unde beneficiază de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști pentru consumul de alcool, iar pentru bărbatul care ar fi provocat accidentul, rezultatul a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea cu certitudine a cantității de alcool consumată.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de  “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și  “vătămare corporală din culpă”  iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *