Târg de primăvară, la Liceul ”Aurel Vijoli” din Făgăraș

Img 20240308 Wa0014Târg de primăvară la Liceul ”Aurel Vijoli” din Făgăraș. Elevii și profesorii din acest liceu au putut achiziționa surprize dulci, dar și obiecte brodate pentru a le dărui mamelor, bunicilor și nu numai. Preparatele au fost pregătite de colegii lor, de la specializarea bucătar- ospătar, iar penarele au fost brodate de elevii care se specializează în acest liceu, în domeniul marochinăriei. 
Img 20240308 Wa0012La Liceul ”Aurel Vijoli” din Făgăraș a fost organizat  ieri un târg de primăvară. Elevii care se pregătesc în acest liceu pentru a deveni ospătari, bucătari sau se pregătesc în domeniul marochinăriei au realizat produse inedite pe care le-au expus în cadrul târgului ,,Bine ai venit primăvară!”.
Elevii școlii noastre au pregătit un târg de primăvară și o mini- expoziție. Ne bucurăm mult de venirea primăverii iar luna martie este și o lună specială, pentru că ne gândim cu multă dragoste la mamele noastre, la bunicile noastre, la colegele noastre și elevii de asemenea la doamnele profesoare și la colegele lor. Cu această ocazie, elevii de la calificările ospătar, bucătar-cofetar și patiser au pregătit surprize dulci, diverse preparate pe care colegii lor le pot cumpăra pentru a le dărui mamelor. Elevii de la calificarea ospătar au venit cu această ocazie cu o mini-expoziție: mese organizate în stil primăvăratic. Nu în ultimul rând, elevii de la clasele de marochiner și confecționer produse textile au confecționat produse minunate pe care elevii și profesorii le-au   achiziționat pentru a le dărui: penare, borsete, plăsuțe, dar și mărțișoare confecționate manual de către ei“, ne-a spus Liliana Spiridon, dir. Liceului „Aurel Vijoli“.
Img 20240308 Wa0003Așadar, în schimbul câtorva zeci de lei, cei care și-au dorit au achiziționat produsele dorite de la Târgul Primăverii astfel încât să ofere o mică atenție mamelor, bunicilor și nu numai. Astăzi este Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a sărbători atât realizările sociale, politice și economice ale femeilor, cât și pentru a onora lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Este un punct focal în mișcarea pentru drepturile femeilor, atrăgând atenția asupra unor probleme precum egalitatea de gen, drepturile reproductive și abuzul împotriva femeilor.  De 8 martie, în unele culturi, femeilor și fetelor li se dăruiesc cadouri, flori sau alte atenții.
Img 20240308 Wa0010

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.