Prins la furat pe şantierul de modernizare a blocurilor de pe str. Câmpului

În seara zilei de 03.03.2024, polițiștii locali aflați în patrulare, au identificat pe strada Câmpului din Municipiul Făgăraș, o persoană de sex masculin, care a sustras două capete de schelă metalică de la blocurile care se anvelopeaza termic.
La momentul observării de către aceasta a echipajului Poliției Locale Făgăraș, acesta a abandonat bunurile sustrase și a fugit spre blocurile ANL, din direcția străzii Salcamului, motiv pentru care acesta a fost urmărit și prins de către Polițiștii Locali.
S-a procedat la stabilirea identității acestuia în persoana numitului C.P. în vârstă de 29 de ani, apoi la conducerea acestuia la sediul Poliției Locale Făgăraș unde i-au fost întocmite documentele premergătoare cu privire la fapta de „FURT” apoi persoana în cauză a fost predată lucrătorilor Poliției Municipiului Făgăraș pentru continuarea cercetărilor.

Totodată dorim ca pe aceasta cale sa felicitam polițiștii locali implicați în eveniment!“, scriu reprezentantii Politiei Locale Făgăraș pe pagina de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *