Accident rutier grav pe DN13. A fost solicitat elicopterul SMURD

Img 20240208 Wa0003

Update 2

„Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de catre personalul medical, doua dintre cele trei victime au fost declarate decedate.

Vorbim de 2 persoane de sex masculin in vârstă de 55 de ani, respectiv 60 de ani.

Cea de a treia victimă, o persoană de sex feminin în vârstă de 55 de ani este în stare gravă și va fi transportată cu elicopterul la Spitalul Judetean Brasov pentru pentru investigatii medicale de specialitate.“, transmite ISU Brasov.

 

Update1

„La acest moment traficul rutier este blocat pe DN13, în zona localității Bunești, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă.
În accident au fost implicate 2 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 3 persoane au fost suferit leziuni corporale și, la acest moment, beneficiază de sprijin medical.
La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.
Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.
Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil.“, transmite purt. de cuv. al IPJ Brasov.

Stire initiala

Img 20240208 Wa0002Accident rutier pe DN13, intre localitătile Fiser și Bunesti în care au fost implicate doua autoturisme.

Din primele informatii, în urma accidentului au rezultat 3 victime, încarcerate.

La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, 3 echipaje SMURD si elicopterul SMURD.

Misiunea este în dinamică.
Revenim cu detalii, anunta ISU BRASOV.

Foto: DRDP Brasov si IPJ Brasov

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *