Conferință medicală în Cetatea Făgărașului

Intalnire Medici1Medicii din Făgăraș au luat parte vineri, 2 februarie la o conferință medicală, organizată de reprezentanții Spitalului Monza din București, dar și de cei ai Centrelor Ares. Timp de două ore, medicii prezenți au aflat informații noi despre cazurile complexe de cardiologie intervențională și de chirurgie cardiovasculară.
Vineri, 2 februarie, începând cu ora 13.30, Cetatea Făgărașului a găzduit o conferință medicală de excepție, la care au luat parte zeci de medici din Făgăraș și nu numai, medici interesați de cazurile  complexe de cardiologie intervențională și de chirurgie cardiovasculară. Conferința a fost organizată de reprezentanții centrelor Ares și de cei ai spitalului Monza din București.
Astăzi ca organizator al acestei conferințe, Centrele Ares alături de Spitalul Monza, am avut ideea de a încerca să ne provocăm munca noastră de zi de cu z, în care să arătăm cazurile, de cele mai multe ori complexe, pe care le tratăm în cadrul Spitalului nostru din București, cazuri complexe de cardiologie intervențională și de chirurgie cardiovasculară. Astăzi alături de colegii mei, dr. Dan Deleanu, Silvia Deaconu, dr. Călin Popa și eu, Cârstea Nicolae, o să vă răpim două ore din timpul dumneavoastră în care veți avea parte de informații și de niște cazuri de actualitate tratate în cadrul spitalului nostru“, a declarat dr. Nicolae Cârstea, medic cardiolog Secția de Cardiologie Intervențională ARES București.
Este o conferință pe cardiologie și e o bucurie pentru noi făgărășenii că această conferință se desfășoară la Cetatea Făgărașului și cred că toți medicii din Spitalul Făgăraș au ceva de învățat și de acumulat cunoștințe în acest domeniu“, ne-a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.
(Iulia Grecu)
Intalnire Medici2
Intalnire Medici3 Intalnire Medici4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *