Accident rutier la Sâmbăta de Jos. Trei persoane rănite

Img 20240203 184430 142Echipele de interventie au fost solicitate la un accident rutier produs pe DN1, la iesire din Sambata de jos spre Sibiu. Traficul este blocat.

Img 20240203 184429 492,,Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Brașov-Sibiu, la kilometrul 246, în apropierea localității Sâmbăta de Jos, județul Brașov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, soldat cu rănirea  a trei persoane, ce sunt conștiente și evaluate medical.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.”

,,La acest moment traficul rutier este blocat pe DN1, în zona localității Sâmbăta de Jos, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

În accident au fost implicate 2 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 3 persoane au fost suferit leziuni corporale și, la acest momemt, beneficiază de sprijin medical.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil.”, a transmis IPJ Brasov.

Foto:Info Trafic Fagaras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *