Un tânăr din Ticuș, fără permis, a furat o autoutilitară şi a lovit două maşini până să fie prins, în Alba Iulia

Un tânăr din comuna Ticuș este cercetat pentru furt și conducere fără permis, după o faptă comisă în noaptea de 21 spre 22 ianuarie, într-un cartier din Alba Iulia. 

Acesta a furat o autoutilitară, a condus-o printr-un cartier din Alba Iulia și a avariat două alte mașini parcate. Când a fost identificat de oamenii legii, aceștia au descoperit că tânărul nu avea nici permis de conducere.

Proprietarul de drept al mașinii a semnalat furtul în dimineața de 22 ianuarie.

Reținerea tânărului și faptele comise de acesta au fost comunicate de reprezentații IPJ Alba în buletinul de presă din 24 ianuarie 2024.

„La data de 23 ianuarie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut un tânăr de 18 ani, din comuna Ticuș, județul Brașov, care locuiește fără forme legale în Alba Iulia și care este cercetat pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 21/22 ianuarie 2024, ar fi profitat de faptul că proprietarul unei autoutilitare ar fi lăsat-o parcată, pe strada Arieșului din Alba Iulia, cu cheile in contact și ar fi sustras-o.

Ulterior, fără a poseda permis, ar fi condus-o, prin cartier și ar fi avariat două autoturisme parcate, iar ulterior ar fi abandonat-o.

Furtul autoutilitarei a fost semnalată, la poliție, în dimineața zilei de 22 ianuarie 2024, de către proprietar.

Tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *