Bikeathon se întoarce în inima Țării Făgărașului pentru al 11-lea an consecutiv: START înscrieri proiecte BKT 2024

Fundația Comunitară Țara Făgărașului lansează cea de-a 11-a ediție a evenimentului său emblematic, Bikeathon, dedicat strângerii de fonduri pentru proiecte comunitare inovatoare. Cu o tradiție solidă în sprijinirea inițiativelor locale, Bikeathon își deschide porțile pentru înscrierea proiectelor până pe data de 15 februarie 2024.

Intră în cursa proiectelor Bikeathon pentru ediția a 11-a

Bike 2024Începând de astăzi poți începe procesul de înscriere accesând https://bikeathon.ro/inscrie-proiect. Înainte de a demara acest proces, consultă regulamentul Bikeathon pentru a te asigura că proiectul tău îndeplinește toate criteriile și astfel va fi luat în considerare pentru ediția Bikeathon din acest an. Organizațiile aplicante pot crea un cont pe bikeathon.ro pentru a accesa și completa online formularul de aplicare până la 15 februarie 2024 (ora 16:00). Progresul poate fi salvat ca proiect provizoriu, iar formularul finalizat va fi transmis organizatorilor, comunicarea fiind menținută prin platformă.

Diversitatea face diferența: Fiecare inițiativă contează!

Bikeathon încurajează proiecte dintr-o varietate de domenii, inclusiv educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă. În această ediție, proiectele înscrise vor străluci prin diversitate și inovație.

Deadline și proces de selecție

Nu rata șansa de a-ți face proiectul cunoscut! Înscrierile sunt deschise până la data de 15 februarie. După ce perioada de înscriere ajunge la final, comisia de jurizare va evalua și valida proiectele, iar anunțul proiectelor selectate va fi afișat în data de  21 februarie.

Calendar complet BIKEATHON Țara Făgărașului ediția a 11-a

Înscriere proiecte: 19 ianuarie – 15 februarie

Anunțare proiecte câștigătoare:  21 februarie

Înscriere ambasadori: 22 februarie

Înscriere susținători: 24 februarie

Înscriere bicicliști: 1 martie – 6 iunie

Înscriere voluntar: 31 martie – 30 aprilie

Ediția 11 Bikeathon Țara Făgărașului: 8 – 9 iunie

La fel ca în anii precedenți, Bikeathon promite o experiență diversificată și inclusivă, oferind șansa fiecărui participant de a se evidenția și de a aduce contribuții valoroase comunității Țara Făgărașului. Ediția a 11-a va veni cu noi provocări pentru bicicliștii înscriși în cursa spre îndeplinirea viselor, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Fundației Comunitare Țara Făgărașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *