Circulație blocată pe DN1, în zona localității Vlădeni, în urma unui accident rutier

Circulație blocată pe DN1, în zona localității Vlădeni, în urma unui accident rutier. Din primele informații, de la șoferii din trafic, se pare că este vorba despre un pieton lovit de o mașină, lucru confirmat și de IPJ Brasov.

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN1, în zona localității Vlădeni, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

În accident au fost implicat un autovehicul, care ar fi surprins și accidentat un pieton aflat în traversarea drumului și la acest moment beneficiază de evaluare medicală.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Circulația rutieră va fi reluată de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil.“, ne-au transmis reprez. IPJ Brasov.

foto: Atenție in trafic si IPJ BV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *