Concluziile medicului legist în cazul celor două femei găsite moarte în Hoghiz

Referitor la tragedia din comuna Hoghiz, în urma căreia două femei, mamă și fiică, au fost găsite moarte, în urma cercetărilor desfăşurate până în prezent s-au desprins următoarele concluzii care au fost date publicităţii de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Concluziile preliminare ale medicului legist sunt că:

  • fiica, în vârstă de 24 de ani, a decedat vineri, în jurul orei 14.00-16.00, în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii acute, consecinţa unei asfixii mecanice prin strangulare, cu un corp dur alungit, de către o altă persoană;
  • mama, în vârstă de 45 de ani, a decedat vineri, în jurul orei 15.00-17.00, în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii acute, consecinţa unor arsuri de căi respiratorii superioare, ca urmare a unor arsuri prin flacără; la autopsie s-au constatat arsuri prin flacără pe întreaga suprafaţă corporală (carbonizare parţială).
  • Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat că lângă mamă, care prezenta arsuri mai ales în partea superioară a corpului, se afla un recipient de plastic (pet de 5 litri) carbonizat, în care anterior s-ar fi aflat combustibil şi care avea dopul desfăcut, precum şi o cutie de chibrituri.

Din audieri s-a stabilit că evenimentul s-a produs când soţul femeii, respectiv tatăl celeilalte victime se afla în cursă pe raza jud. Prahova. Acesta ar fi avut o ultimă discuţie telefonică cu soţia sa în jurul orei 16.00, care i-ar fi trezit suspiciuni că la domiciliu se întâmplase
ceva rău. Imediat după aceea a apelat-o pe fiica sa, care nu i-a răspuns, lucru care l-a determinat să apeleze la martorii care au descoperit cadavrul soţiei şi apoi au alertat poliţia”, au precizat oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

foto: Observator News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *