A provocat un accident rutier după ce s-a urcat la volan beat

Poliția Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal după ce un tânăr conducător auto ar fi provocat un accident rutier în timp ce s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

La data de 03 decembrie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii au intervenit la locul producerii unui accident rutier, pe DN1, în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului, polițiștii au constatat că unul dintre autovehiculele implicate a fost proiectat în afara părții carosabile, iar unul dintre conducătorii auto a suferit vătămări ușoare. Cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilită de către polițiști la finalizarea cerectărilor.

Ambii conducători auto au fost testați în vederea determinării consumului de alcool, iar rezultatul a fost pozitiv în cazul persoanei care ar fi provocat accidentul, un tânăr în vârstă de 22 de ani, acesta având o alcoolemie de 0.90 mg/l alcool pur în aerul respirat.

În urma acestui rezultat, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Foto: Info Trafic Fagaras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *