ANUNT PUBLIC

Municipiul Făgăraș cu sediul în Făgăraș, str. Republicii nr.3, jud. Brașov, titular al proiectului ”Înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în Municipiul Făgăraș, județ Brașov”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare” continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare”, pentru proiectul ”Înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în Municipiul Făgăraș, județ Brașov”, propus a fi amplasat în județul Brașov, Municipiul Făgăraș, str. Negoiu, nr.147, înscris în CF 106906-Făgăraș.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, str. Politehnicii nr.3, în zilele de luni-joi, între orele 08.00-16.30 și vinery între orele 08.00-14.00,  precum și la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Brașov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.