Parcările din Făgăraș, în dezbatere publică

Joi, 7 decembrie, la ora 15.30, va avea loc dezbaterea publică a Regulamentului privind administrarea și exploatarea parcărilor de reședință și a parcărilor aferente instituțiilor publice și persoanelor juridice, amenajate pe domeniul public al municipiului Făgăraș.

Începând cu data de 21 noiembrie, documentația poate fi consultată, iar pentru informații vă stă la dispoziție persoană de contact – șef Birou Evidență Patrimoniu, Elena Tănase, între orele 08.00 – 16.30, la sediul Primăriei Făgăraș, situat în strada Republicii, nr. 3, de luni până joi, între orele 08.00 – 16.30 și vineri, între orele 08.00 – 14.00.

În cadrul dezbaterii publice, făgărășeni vor avea posibilitatea să prezinte propuneri, sugestii și amendamente cu privire la Regulamentul privind administrarea și exploatarea parcărilor de reședință și a parcărilor aferente instituțiilor publice și persoanelor juridice, amenajate pe domeniul public al municipiului Făgăraș, pe care le pot depune până la data de 7 decembrie de luni până joi, între orele 08.00 – 16.30 și vineri, între orele 08.00 – 14.00, la persoana de contact – șef Birou Evidență Patrimoniu, Elena Tănase sau prin email secretariat@primaria-fagaras.ro.

Dezbaterea va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș, joi, 7 decembrie, de la ora 15.30.

Vezi regulamentul AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *