Victoria. Proiect în valoare de 2,6 milioane de euro, scos la licitație

Se fac pași importanți și necesari pentru ca unul din proiectele câștigate de Primăria Victoria cu bani europeni să fie concretizat. Ieri, reprezentanții primăriei au scos la licitație proiectul privind amenajarea și dotarea cu echipamente medicale a ambulatoriului Spitalului Orășenesc. Proiectul este finanțat cu fonduri europene și este în valoare de 2,6 milioane de euro.
licit vict1„Am lansat licitația pentru amenajarea și dotarea cu echipamente tehnice medicale a ambulatoriului Spitalului Orășenesc Victoria.
Este unul dintre proiectele pentru care am obținut finanțare nerambursabilă prin PNRR, în valoare de 2.6 milioane euro (aproape 12.5 milioane lei fără TVA).
Caietul de sarcini și toată documentația necesară sunt încărcate pe SEAP. Dacă totul decurge bine, ar trebui să finalizăm proiectul până în martie 2024.
Vă reamintesc că proiectul are trei mari componente:
1. renovarea interiorului ambulatoriului;
2. achiziţionarea Computerului Tomograf, recompartimentarea și amenajarea corespunzătoare a spațiului dedicat CT;
3. o listă foarte lungă de aparate și dotări tehnice, printre care: aparat de monitorizare EKG şi TA ambulatorie, trusă resuscitare, aspirator chirurgical, ecograf examinări generale, monitor funcții vitale, trusă resuscitare, sistem videogastroscop şi videocolonoscop, trusă de mică chirurgie, analizoare automate, microscop laborator, defibrilator, electroencefalograf cu sistem video, oftalmoscop direct şi indirect, combină oftalmologică, trusă instrumentar de diagnostic ORL şi multe altele.
Mulțumesc minunatei echipe din Primăria Victoria pentru toată implicarea și pentru contribuția lor la succesul proiectului!
Sunt mândră și bucuroasă pentru cât de departe am ajuns cu operaționalizarea și dezvoltarea spitalului nostru și pentru faptul că vom putea să asigurăm oamenilor servicii de sănătate demne de secolul în care trăim.“, a declarat Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *