Mărgineni. Sub influența alcoolului, fără permis, la volanul unui autoturism neînmatriculat

  • Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce au depistat în trafic un autovehicul neînmatriculat, condus de un bărbat fără permis de conducere și care se afla sub influența alcoolului.

La data de 07 noiembrie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila, au oprit, pentru control, un autovehicul care se deplasa pe strada Principală, din localitatea Mărgineni, comuna Hârseni.

După ce a fost identificat șoferul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitate, polițiștii au efectuat verificări cu privire la legalitatea documentelor și au stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere, iar autovehiculul pe care îl conducea nu este înmatriculat sau înregistrat în evidențele oficiale.

În continuare, întrucât bărbatul prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului, polițiștii l-au testat din punct de vedere al consumului, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,81mg/l alcool pur în aerul respirat.

Dat fiind rezultatul stabilit, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

 

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Voila, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *