Până în decembrie poţi propune „Profesorul Anului“, din mediul rural

„Teach for Romania“ a dat startul nominalizărilor pentru a treia ediţie a Galei Profesorul Anului din mediul rural 2024 şi caută profesorii care reuşesc să demonstreze că, oricât de mari ar fi provocările, educaţia de înaltă calitate este posibilă în şcoala din mediul rural. Nominalizări pot fi făcute de către elevi, părinţi, alte cadre didactice, directori, inspectori şcolari, reprezentanţi ai entităţilor cu activitate în domeniul educaţional (ONG-uri, entităţi media, instituţii publice) şi alţi membri ai comunităţii. Categoriile de nominalizare sunt: Educatori, Profesori debutanţi, Dezvoltarea literaţiei (a abilităţilor de citit-scris), Dezvoltarea abilităţilor socio-emoţionale, Dezvoltarea leadership-ului la elevi, Prevenirea abandonului şcolar, Implicare în comunitate.
Nominalizările pot fi făcute până pe 10 decembrie inclusiv, pe site-ul teachforromania.org/gala-2024 pentru proiectele derulate în perioada septembrie 2022 – august 2023 şi poate fi nominalizat orice cadru didactic (educator, învăţător, profesor, consilier şcolar).
Anunţarea câştigătorilor va fi făcută în cadrul unui eveniment de premiere organizat în data de 15 februarie.
Gala „Profesorul Anului din mediul rural” este singurul eveniment din România care scoate la lumină şi celebrează eforturile şi rezultatele oamenilor excepţionali care lucrează în învăţământul din mediul rural. „Prin această competiţie ne dorim să aducem un plus de vizibilitate profesorilor, învăţătorilor, educatorilor din mediul rural care cred în potenţialul fiecărui copil, care se pregătesc şi îşi folosesc toată creativitatea şi resursele pentru a le oferi acestora şansa la un viitor mai bun prin educaţie modernă, de calitate, relevantă. Oameni care pot să inspire şi care schimbă faţa sistemului de educaţie din România”, au transmis organizatorii.

foto: Teach for Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *