Modernizările din oraș, călcate la propriu în picioare de unii concitadini

Nici nu au fost finalizate lucrările mult așteptate și dorite de ani de zile de făgărășeni, că deja au apărut și distrugerile. Zeci de urme de încălțăminte pe betonul proaspăt, în multe zone din oraș, este imaginea zilei, Reprezentanții Primăriei Făgăraș fac apel la civilizație și la respect pentru lucrurile făcute. Mai mult decât atât, anunță că cei care vor fi depistați vor fi drastic sancționați.
Se spune că „bunul-simț este nivelul minim de judecată de care avem nevoie pentru a putea trăi într-un mod decent, rezonabil și sănătos”. Din păcate, unora dintre semenii noștri le lipsește chiar și cel mai elementar bun simț.
Ceea ce vedeți în imagini, este „opera” unor astfel de personaje, care au vrut să probeze cu propria încălțăminte betonul proaspăt turnat în cadrul lucrărilor de modernizare din oraș. Am putea crede că au călcat în mod accidental, însă imaginile vorbesc de la sine.
Vă informăm că astfel de acțiuni intenționate reprezintă infracțiuni, iar cei care sunt surprinși sau descoperiți ulterior riscă să fie amendați pentru distrugere.“, spun reprezentanții Primăriei Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *