Conducere nouă la USR Făgăraș

În Adunare Generală, prin votul membrilor, Cristina Paicu este noul preşedinte al filialei Făgăraș. Aceasta are un mandat de doi ani și va coordona organizația prin toate cele patru rânduri de alegeri din 2024.
Cristina Paicu este consilier local începând din 2020, împreună cu Monica Crăciun, care până acum a fost președinta organizației.
Îi felicit pe toţi colegii care şi-au asumat candidaturi și care au fost aleși. Formăm o echipă care, prin muncă, vom face totul pentru a reprezenta corect făgărășenii. Am încredere că împreună vom reuși să aducem la Făgăraș o schimbare în bine pe care o așteaptă comunitatea și de care este atâta nevoie. Vă invit alături de noi, în USR, pentru a lupta împreună pentru normalitate în orașul nostru.”, spune în comunicarea postată pe rețelele de socializare, Cristina Paicu, preşedintele filiale locale USR Făgăraș și consilier local.
 „O felicit pe Cristina și mă bucur mult să îi predau ștafeta la conducerea organizației. Eu voi contribui în continuare, atât în Consiliul Local cât și în Biroul Filialei, la construirea și extinderea echipei USR Făgăraș. Ținem mult la comunicarea deschisă și respectul față de cetățeni, cu care vom continua și în actualul Consiliul Local și după 2024.”, spune Monica Crăciun, consilier local.
„După cum am susținut mereu, Făgărașul poate fi și merită să fie la alt nivel. Aici este capitala Țării Făgărașului, zona în care am crescut, și trebuie să ne dezvoltăm pe baze corecte. USR Făgăraș are menirea să aducă echilibru pe scena politică și în Consiliul Local. Extindem echipa cu oameni capabili, dedicați și cu bun-simț. Iar în 2024 vom veni în fața făgărășenilor cu o echipă puternică și cu soluții locale care să împingă înainte orașul și zona. Avem și o viziune asumată, județeană și națională care să sprijine această dezvoltare.”, spune Irineu Darău, președintele filialei județene USR Brașov.
Surpriza din conducerea filialei Făgăraș a partidului USR este Cosmin Poparad, care până nu demult se regăsea în conducerea PNL Făgăraș, în funcția de vicepreședinte Asta după ce în 2020 a candidat independent la Primăria Făgăraș, în 2016 din partea ALDE, iar în 2012, din partea PDL. Acum a fost ales  în biroul local al USR Făgăraș ca vicepreședinte alături de Burșoava Adrian și doi membri – Crăciun Monica și Olea Sergiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.