A ajuns in arest dupa ce a furat unelte si materiale de constructii dintr-un imobil din Cincu

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurale Voila – Postul de Poliție Cincu efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de arest, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 22 octombire a.c., în jurul orelor 11.30, polițiștii au fost alertați cu privire la furtul mai multor unelte și materiale de construcții dintr-un imobil situat în satul Cincu, jud. Brașov.

Imediat după primirea sesizării, polițiștii au întreprins activități specifice în urma cărora s-a stabilit faptul că uneltele și materiale de construcții au fost sustrase de la societatea care se ocupa de renovarea unui imobil.

În urma cercetărilor desfășurate polițiștii au reușit pe baza probelor administrate identificarea autorului, în persoana unui tânăr, de 21 de ani, domiciliat în aceeași localitate. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma aproximativă de 1300 lei.

După administrarea probatoriului în cauză, polițiștii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă I.P.J.

Cercetarile sunt continuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cincu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, activități aflate în coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.