L-au mirosit la propriu că era sub influența băuturilor alcoolice, la volan

  • Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au întocmit un dosar penal după ce au surprins pe raza localității un conducător auto ce se afla sub influența alcoolului.

Astfel, la data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii au oprit în trafic un autovehicul, în cadrul unei activități operative pe care aceștia o efectuau în scopul depistării celor care conduc sub influența alcoolului, respectiv pe strada 1 Decembrie 1918.

Pentru că cel oprit prezenta halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare a alcoolemiei de 0.69  mg/l.

Față de cele constatate, s-a dispus conducerea persoanei, respectiv un bărbat, de 45 de ani, la o unitate medicală autorizată, unde i s-au recoltat mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate concentrația de alcool existentă în organism.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *