Făgărășenii, de la cei mai mici, la cei mai mari, invitați la „Ziua Porților Deschise“, la Detașamentul de Pompieri Făgăraș

Pompierii făgărășeni, alături de colegii lor din țară, îmbracă haine de sărbătoare miercuri, 13 septembrie. Această dată are o semnificație aparte pentru salvatorii zilelor noastre – este Ziua pompierilor, aducând aminte de 13 Septembrie 1848, un moment crucial în istoria României, ziua în care compania de pompieri comandată de căpitanul Pavel Zăgănescu s-a ridicat, cu un curaj exemplar, împotriva trupelor otomane venite să înăbuşe Revoluţia, salvând prin jertfa lor, crezul neamului românesc.

Cu acest prilej, Detașamentul de Pompieri Făgăraș organizează mâine, 13 septembrie, în intervalul 14.00-18.00, Ziua Porților Deschise. Astfel, toți făgărășenii care vor să fie alături de pompieri la ceas aniversar, dar și să facă cunoștință cu tehnica de intervenție din dotare sau să vadă exerciții specifice  demonstrative sunt așteptați miercuri, în intervalul orar 14.00-18.00, la sediul Detașamentului din cartierul Combinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *